Show menu

Sporazumno zaključili pogodbo z Markom Dujmovićem

30. 10. 2015

V nadaljevanju sezone bo naša članska ekipa igrala brez pomoči levega zunanjega - Marka Dujmovića - s katerim od 1.11.2015 dalje sporazumno prekinjamo sodelovanje.

Marko Dujmović je svojo športno kariero začel pri naših sosedih RK Prevent Slovenj Gradec, se nato preselil v Škofjo Loko, od sezone 2011/2012 pa vse do danes pa je svojo športno pot nadaljeval v naši sredini. 30-letnik je v svoji dosedanji karieri zbral tudi dva nastopa za slovensko rokometno reprezentanco in zadel 6 golov, v letošnji sezoni pa je Marko v črno-rumenem dresu prestopil mejo 500-ih golov za naš klub. 
Marko Dujmović je ob prekinitvi pogodbe povedal: ''Najprej bi se rad zahvalil klubu RK Gorenje Velenje za vsa ta leta, ki sem jih preživel v Velenju. Mislim, da sem v teh 4-ih letih klubu dal veliko in da smo se razšli korektno, da smo ostali v dobrih odnosih. Tako klubu, kot tudi soigralcem, v prihodnosti želim vse najboljše še naprej in seveda, da prinesejo v domače vitrine vse tri lovorike. Mene sedaj čakajo novi izzivi in prepustil se bom, da vidim kam me pripeljejo.''

Nekaj besed o razlogih za prekinitev pogodbe med Markom Dujmovićem in RK Gorenje Velenje, pa je strnil tudi naš direktor, Matej Avanzo''V vodstvu kluba smo se odločili za sporazumni razhod z Markom Dujmovićem, ki odhaja predvsem zaradi dejstva, da smo na mestu levega zunanjega igralca ob Vidu Levcu, posojenemu v Slovenj Gradec 2011, imeli podpisane pogodbe s štirimi posamezniki. Odločitev je bila usklajena s trenerskim štabom, nas pa v klubu veseli, da smo se z Dujmovićem, ki se je izkazal za velikega profesionalca in odličnega človeka, razšli na izjemno korekten način. Želimo mu še veliko uspehov tako na športnem, kot na osebnem področju.''

Marku se zahvaljujemo za ves doprinos v naš klub, saj smo tudi z njegovo pomočjo osvojili dva državna naslova v 1. NLB Leasing ligi, inmu želimo veliko uspehov na njegovi športni in osebni poti.

Prijavi se na e-novice

Prijavi se