Show menu

V soboto začetek 1. NLB Leasing lige

3. 9. 2015
V soboto se za naše članske ose, po odigranem Super pokalu Slovenije, pričenja še sezona v 1. NLB Leasing ligi.

Po odličnem drugem polčasu Super pokala, kjer nam je v zaključku tekme žal zmanjkalo kanček sreče, se s soboto za nas prične lov na novo lovoriko - osvojitev državnega prvenstva. Prva ovira na naši poti bo tokrat Rokometni klub Sevnica, ki nas bo gostila v svoji dvorani in proti kateri smo v lanski sezoni zabeležili dve zanesljivi zmagi (22:33 in 37:21). 

Pred otvoritveno tekmo sezone prve slovenske rokometne lige je svoje misli strnil eden izmed boljših mož naše postave drugega polčasa proti Celju - Klemen Ferlin - ki se zaveda, da je Sevnica na papirju sicer lažji nasprotnik, a pravi tudi, da moramo prav na takšnih tekmah zaigrati še bolj odgovorno in skoncentrirano. 

" Vsak dvoboj je potrebno vzeti resno in biti skoncentriran celo tekmo. Tudi ekipa iz Sevnice je lahko velik zalogaj za nas, če ne bomo imeli pravega pristopa. Ne smejo se nam ponavljati tekme iz lanske sezone, saj le tako lahko napredujemo kot ekipa in verjamem, da bomo pravi vsako tekmo," je povedal Ferlin.

Naše ose so sicer zaključile priprave, v tem tednu opravile tudi skupinsko slikanje (rezultati le-tega bodo vidni v naslednjih dneh), pred nami pa je še 26 tekem rednega dela 1. NLB Leasing lige.  

Prva tekma bo torej že to soboto, 5.9.2015, ob 19.30 v Športni dvorani Sevnica. Lepo vabljeni vsi navijači, da se nam pridružite in spodbujate naše fante k prvi zmagi.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me