Show menu

V soboto proti RD Urbanscape Loka

9. 9. 2015
Za našimi fanti je že prva tekma nove sezone 1. NLB Leasing lige in s tem tudi prvi dve osvojeni točki, ki smo jih osvojili v boju z RK Sevnica. Pred nami pa je že nova tekma, in sicer nas čaka gostovanje v Škofji Loki pri ekipi RD Urbanscape Loka. 

Varovanci trenerja Bojana Čotarja so v prvem krogu remizirali z našimi sosedi iz Slovenj Gradca in nam bodo v soboto težak nasprotnik. V lanski sezoni smo Ločane doma zanesljivo premagali (36:27), v gosteh pa smo imeli nemalo težav, a na koncu vendarle zmagali (27:28). Zato se tokrat, na drugo letošnje gostovanje, v Škofjo Loko podajamo s ciljem, da v tekmo zagrizemo odločno in močno ter že osvojenim točkam v letošnji sezoni dodamo še dve. S tem se strinja tudi naš najboljši strelec v zgodovini kluba trenutne ekipe - Rok Golčar"Pred nami je drugi krog državnega prvenstva. Odhajamo v Škofjo Loko, ki je bila do zdaj za nas vedno neugoden nasprotnik. Že večkrat smo se tam opekli, zato smo popolnoma osredotočeni na to tekmo. V Škofjo Loko odhajamo s fokusom na zmagi in naš cilj je, da pripeljemo dve točki v domačo dvorano.

Stanje v ekipi je odlično, po rahli poškodbi se v igro najverjetneje vrača tudi novinec v letošnji sezoni Anže Ratajec, ki bo tako dodal še svoj košček mozaika k uspešni obrambi na sobotni tekmi. 

Dvoboj proti Loki bo na sporedu to soboto, 12.09.2015, v Športni dvorani Poden, in sicer s pričetkom ob 20.00. Prav lepo vabljeni seveda vsi navijači, da se nam pridružite na tekmi in spodbujate naše fante v boju za novi dve točki.
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me