Show menu

V petek naši fantje prvič pred domačimi navijači

16. 9. 2015
V petek se 1. NLB Leasing liga uradno pričenja tudi v naši domači dvorani - Rdeči dvorani.

Po dveh gostujočih tekmah in dveh zmagah (proti Sevnici in Izoli) je napočil čas, da se naši fantje predstavijo tudi domačemu občinstvu. Čaka nas dvoboj proti Primorcem - RD Istrabenz Plini Izola, ki so na uvodnih dveh tekmah zabeležili eno zmago in en poraz. 

Z Izolani smo v lanski sezoni odigrali dva dvoboja in obakrat zmagali (v gosteh z rezultatom 25:26 in doma z rezultatom 32:24). Nejc Cehte, strelec treh zadetkov z zadnje tekme proti Izoli, se veseli prve domače tekme, a v isti sapi dodaja, da bo potrebno iti v tekmo maksimalno zavzeto in odločno: "Seveda pa drugega kot osvojeni novi dve točki ne pride v upoštev. Sestaviti moramo korektnih 60 minut igre, ki bodo tudi zanimive za gledalce, katerih upam da jih bo v čim večjem številu."
Dvoboj proti Izolanom bo tokrat izjemoma v petek ob 18.00, zato vse ljubitelje dobrega rokometa v Šaleški dolini vabimo, da se nam pridružite v Rdeči dvorani in naše fante pospremite do prvih točk na domačem parketu v letošnji sezoni. 

Vstopnice, po ceni 5 EUR, lahko kupite na standardnih lokacijah(Bencinski servisi Petrol, Turistično informacijski center Velenje, Mercator M holidays, avtobusna postaja Velenje) in tudi na portalu mojekarte.si. Seveda pa boste karte lahko kupili, kot vedno, tudi na blagajni Rdeče dvorane pred začetkom tekme. 

Veselimo se petkove tekme in upamo, da se vidimo v čim večjem številu. 

Napolnimo Rdečo dvorano in pomagajmo fantom do nove zmage! Črno rumeno, kot eno!
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me