Show menu

To soboto v gosteh proti ekipi iz Dobove

24. 9. 2015

V soboto se z novim krogom nadaljuje tekmovanje  1. NLB Leasing lige, kjer seveda ne bo manjkala niti naša članska ekipa, ki tokrat odhaja na gostovanje v Dobovo.


Dobova je novinec v letošnji sezoni, saj si je, po drugem mestu v lanski sezoni 1. B lige, zagotovila igranje med elito. Po treh odigranih krogih so si Dobovčani zagotovili eno zmago in bili trikrat poraženi, kar jih trenutno uvršča na 8. mesto lestvice. Kljub temu, da smo na papirju favoriti, gremo tudi tokrat v tekmo s polnim zagonom, naš cilj pa sta seveda novi dve točki. Naš krožni napadalec Blaž Kleč to potrjuje in dodaja: "Na tekmo se dobro pripravljamo, rečem lahko, da gremo v vsako tekmo maksimalno in nikakor ne smemo razmišljati v smislu, da so točke že naše. Dobovčani so nekaj novega v letošnji ligi, imajo bučno občinstvo, nek svež zagon in so solidno sestavljeno moštvo. Nasprotnika tako ne gre podcenjevati in zato se na tekmo pripravljamo maksimalno. Dobovi nikakor ne smemo pustiti možnosti, da bi prišla do kakšne točke, osredotočeni smo na zmago, v katero sam trdno verjamem, in s temi mislimi se tudi odpravljamo na tekmo."


Dvoboj bo to soboto, 26.9.2015, v Športni dvorani v Dobovi in se bo pričel ob 19.00, tako da vabimo vse naše navijače, da se nam pridružite in pospremite naše fante do novih dveh točk pred derbijem z Mariborom, ki nas prihodnji vikend čaka v Rdeči dvorani (3.10.2015 ob 19.00).

Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me