Show menu

Pripravljeni na osvojitev Superpokalne lovorike

26. 8. 2015
Danes je v Portorožu, na idilični lokaciji na vrtu hotela Kempinski, potekala tiskovna konferenca pred dvobojem Super pokala Slovenije. Na njej sta bila prisotna tudi naša predstavnika - kapetan Niko Medved in trener Gregor Cvijič. 

V soboto nas čaka prvi uradni dvoboj in prvi večni derbi v letošnji sezoni 2015/2015. Na tiskovni konferenci so kapetani ekip (prisotni sta bili namreč tudi kapetanki ženskih ekip) spregovorili o ciljih pred prihajajočo tekmo. Kot prvi izmed obeh moških ekip je imel priložnost spregovoriti naš glavni trener – Gregor Cvijič: ''Super pokal je ena super stvar za promocijo slovenskega rokometa. Tukaj bodo zraven še reprezentančne kategorije, ki so osvojile medalje na nedavnih prvenstvih, kar bo še toliko bolje. Kar pa se tiče našega dvoboja s Celjem, pa je to tekma, ki je vedno del nekega prestiža. Čaka nas torej uvodna tekma v novi sezoni, imenovana Super pokal in mislim, da se bomo vsi potrudili, da bo to velik rokometni spektakel.'' 

Takoj za njim je nekaj besed spregovoril še naš kapetan Niko Meved,ki se je strinjal s trenerjem in dodal: ''Tudi igralci se veselimo, da bomo igrali pred takim ambientom. Lansko leto, ko nismo bili prisotni, nam je bilo kar malce žal. Tekme med Celjem in Velenjem so vedno napete. Res je, da rokomet v soboto ne bo »lep za oko«, saj smo vsi na koncu pripravljalnega obdobja, a bomo dali vse od sebe, da prikažemo neko dobro igro gledalcem ter seveda, osvojimo ta super pokal.'' 

V soboto naše ose tako čaka prvi pomemben dvoboj in s tem priložnost, da osvojimo prvo lovoriko v novi sezoni. Igralci si želijo, da se vas čim več odloči za odhod v Portorož in jim s tem pomagate do osvojitve Super pokala. 

Naši Šaleški Graščaki vas ob tem vabijo, da se jim pridružite na poti na Obalo. Več informacij o prevozu lahko najdete na njihovi Facebook strani (Navijaška skupina Šaleški Graščaki) ali na telefonski številki 030/305-504 (Miha).

Prijavi se na e-novice

Prijavi se