Show menu

Klemen Luzar v prihodnje del našega ''osjega gnezda''

28. 7. 2015
Tokrat vam z veseljem sporočamo, da smo v klub uspeli privabiti mladega, a zato nič manj izrednega, trenerskega strokovnjaka. Gre za Klemna Luzarja, ki bo v prihodnje v klubu skrbel za kondicijsko pripravo mlajših kategorij, obenem pa bo tudi trener naše kadetske ekipe.  

Klemen, ki je zadnjih pet let deloval kot pomočnik trenerja v članski ekipi RK Maribor Branik, se je že velikokrat izkazal kot sposoben in obetaven trener. Svoje izkušnje je nabiral tako v mlajših kategorijah Celja kot tudi v mlajših reprezentančnih selekcijah (deloval je kot pomočnik selektorja slovenske mladinske reprezentance). 31-letni profesor športne vzgoje bo vse dosedaj nabrane izkušnje lahko v prihodnje delil z našimi mladimi rokometaši.
 
Veseli smo trenerja, ki bo poskrbel, da bodo naši mladi rokometni upi odlično strokovno podkovani, obenem pa fizično pripravljeni na največje napore. Tudi Klemen je vesel, da bo v prihodnje del našega ''osjega gnezda''. Sam je ob tem povedal: ''Vesel sem, da sem po teh petih dokaj uspešnih letih v Mariboru, kjer sem opravljal vlogo pomočnika trenerja in tudi kondicijskega trenerja, dobil ponudbo Velenja. Tukaj bom ponovno, podobno kot pri epizodi v Celju, opravljal delo glavnega trenerja v kadetski ekipi. To je zame nek nov izziv. Ne glede na to, da sem prej deloval v članski kategoriji, je ta vloga povsem drugačna in tega se zelo veselim. Komaj čakam delo s fanti in delo v klubu, ki v slovenskem prostoru pomeni ogromno.'' 

Klemen bo s svojim delovanjem pričel že kmalu, saj bo fante na prvem treningu zbral 10. avgusta. 

Klemen, dobrodošel pri nas.

Foto: Boštjan Selinšek

Prijavi se na e-novice

Prijavi se