Show menu

Mitja Nosan podaljšal pogodbo z RK Gorenje Velenje

11. 6. 2015
Mitja Nosan, naš levi zunanji igralec, bo še naprej nosil rumeno-črn dres, saj se je z upravo kluba dogovoril za nadaljevanje uspešnega sodelovanja. 198 centimetrov visok igralec, ki je v letošnji sezoni za ose zbral 46 nastopov in zadel 52 golov, bo tako še naprej pomemben člen ekipe trenerja Gregorja Cvijiča. 

25-letnik je prišel v RK Gorenje Velenje leta 2009, a je naslednja leta, kot posojeni igralec, nosil drese različnih prvoligašev in se zadnji dve leti ustalil v članski ekipi Gorenja. Obenem si je s svojimi dobrimi predstavami na igrišču prislužil tudi vpoklic na širši seznam slovenske članske reprezentance. 

Ob podaljšanju pogodbe s klubom je Mitja povedal: ''Ekipa je bila v letu 2009 in kasneje veliko močnejša in tako takrat nisem dobil pravih priložnosti. Zato smo se, skupaj s klubom, odločili, da se razvijam v drugih klubih in se kasneje vrnem v Gorenje. To se je zgodilo in v zadnjih dveh sezonah se je ekipa tudi pomladila, tako da sem tudi sam prišel do več priložnosti, predvsem v obrambi. Za naslednjo sezono sem sicer iskal možnosti tudi v tujini, ampak ker nisem dobil konkretne ponudbe, v Gorenju pa so želeli podaljšati pogodbo z mano, sem se odločil, da ostanem tukaj še vsaj eno leto. Zelo sem vesel, da sem na širšem seznamu reprezentance in delal bom na tem, da mi v prihodnosti uspe priti tudi v ožji izbor.'' 

Mitja Nosan je tako zvestobo našemu klubu obljubil do 30.06.2016 in mi se že veselimo nove sezone, kjer bomo skupaj nadaljevali do sedaj uspešno pot.
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me