Show menu

Mitja Nosan podaljšal pogodbo z RK Gorenje Velenje

11. 6. 2015
Mitja Nosan, naš levi zunanji igralec, bo še naprej nosil rumeno-črn dres, saj se je z upravo kluba dogovoril za nadaljevanje uspešnega sodelovanja. 198 centimetrov visok igralec, ki je v letošnji sezoni za ose zbral 46 nastopov in zadel 52 golov, bo tako še naprej pomemben člen ekipe trenerja Gregorja Cvijiča. 

25-letnik je prišel v RK Gorenje Velenje leta 2009, a je naslednja leta, kot posojeni igralec, nosil drese različnih prvoligašev in se zadnji dve leti ustalil v članski ekipi Gorenja. Obenem si je s svojimi dobrimi predstavami na igrišču prislužil tudi vpoklic na širši seznam slovenske članske reprezentance. 

Ob podaljšanju pogodbe s klubom je Mitja povedal: ''Ekipa je bila v letu 2009 in kasneje veliko močnejša in tako takrat nisem dobil pravih priložnosti. Zato smo se, skupaj s klubom, odločili, da se razvijam v drugih klubih in se kasneje vrnem v Gorenje. To se je zgodilo in v zadnjih dveh sezonah se je ekipa tudi pomladila, tako da sem tudi sam prišel do več priložnosti, predvsem v obrambi. Za naslednjo sezono sem sicer iskal možnosti tudi v tujini, ampak ker nisem dobil konkretne ponudbe, v Gorenju pa so želeli podaljšati pogodbo z mano, sem se odločil, da ostanem tukaj še vsaj eno leto. Zelo sem vesel, da sem na širšem seznamu reprezentance in delal bom na tem, da mi v prihodnosti uspe priti tudi v ožji izbor.'' 

Mitja Nosan je tako zvestobo našemu klubu obljubil do 30.06.2016 in mi se že veselimo nove sezone, kjer bomo skupaj nadaljevali do sedaj uspešno pot.
Osa pika