Show menu

Rok Ovniček prihodnja štiri leta ponovno »osa«

23. 6. 2015
Naš mladi in perspektivni igralec, Rok Ovniček, ki je zadnji dve sezoni in pol preživel na posoji pri sosednjem klubu RK Slovenj Gradec 2011, se s prihodnjo sezono vrača v naš klub. Rok, ki je v končnici pretekle sezone že nosil naš dres, je z nami podpisal štiriletno pogodbo.

Ob podpisu pogodbe je Ovniček povedal: ''V Slovenj Gradcu sem se, pod vodstvom Sebastjana Soviča, kalil dve leti in pol. Tam sem pridobil kar nekaj izkušenj, sploh, ker sem prvič igral vso sezono v prvi slovenski rokometni ligi. To je priložnost, ki si jo želi marsikdo in vsekakor sem jo sedaj pripravljen izkoristiti po svojih najboljših močeh.'' 

Rok je v dveh sezonah in pol v Slovenj Gradcu odigral 47 tekem in zadel 135 golov. Blestel je predvsem v zadnji sezoni, saj je bil s 130. zadetki dvanajsti strelec rednega dela 1. NLB leasing lige in bo v prihodnji sezoni na položaju srednjega zunanjega dobrodošel člen v ekipi Gregorja Cvijiča. 

V klubu smo ponosni, da lahko Roka Ovnička pozdravimo nazaj v ekipo in se že veselimo prihodnje sezone, kjer bomo skupaj posegali po novih zmagah.
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me