Show menu

Novice

21. 5. 2018

FOTO: Kadeti sezono sklenili na četrtem mestu

Kadeti Gorenja Velenja so minuli konec tedna v Ivančni Gorici sklenili sezono državnega prvenstva. Nastopili so na zaključnem turnirju najboljše slovenske četverice in na koncu zasedli 4. mesto.
Preberi več
20. 5. 2018

Dve zmagi za konec sezone mlajših dečkov A

Z domačim turnirjem za razvrstitev od 5. do 8. mesta so v nedeljo sezono državnega prvenstva sklenili mlajši dečki A. Ti so na parketu Šolskega centra Velenje najprej ugnali Urbanscape Loko (18:17), nato pa še Mokerc Ig (15:14).
Preberi več
19. 5. 2018

O drugem mestu bo odločalo petkovo zadnje kolo

Odločitev v boju za drugo mesto v Ligi NLB za prvaka je pomaknjena v zadnje kolo. Rokometaši Gorenja Velenja so namreč po napeti tekmi ugnali Riko Ribnico. Pred polnimi tribunami Rdeče dvorane, ki so jih vseskozi glasno vzpodbujale, so bili boljši z 21:19.
Preberi več
19. 5. 2018

FOTO: Kadeti klonili v polfinalu, v nedeljo za bron

Kadeti Gorenja Velenja so v polfinalu državnega prvenstva v Ivančni Gorici morali priznati premoč gostiteljem. SVIŠ Ivančna Gorica je bil na koncu boljši s 33:27. V nedeljo izbrance Saše Mijatovića čaka tekma za tretje mesto, na kateri se bodo ob 15. uri pomerili z Urbanscapeom Loko.
Preberi več
18. 5. 2018

Z Ribničani v boj za srebrno medaljo

Do konca Lige NLB za prvaka preostajata dve tekmi, na katerih si bodo rokometaši Gorenja Velenja skušali izboriti končno drugo mesto. Zanj se bodo borili z Rikom Ribnico, ki v velenjsko Rdečo dvorano prihaja to soboto ob 19. uri.
Preberi več
18. 5. 2018

Kadeti ta vikend v Ivančni Gorici za državni naslov

Ta konec tedna bo na OŠ Stična potekal zaključni turnir državnega prvenstva za kadete. Na njem bo znova nastopila tudi selekcija Gorenja Velenja. Ta se bo v sobotnem polfinalu ob 18. uri pomerila z gostiteljem SVIŠ-em.
Preberi več
18. 5. 2018

FOTO: Starejši dečki B s 1. mestom zaključni turnir pripeljali v Velenje

Starejši dečki B so s suvereno zmago nad Metliko (31:21) v polfinalni skupini B zasedli prvo mesto. Za svoj dosežek so prejeli tudi posebno darilo, saj bodo 2. in 3. junija v Velenju gostili najboljšo slovensko klubsko četverico v svoji generaciji.
Preberi več
17. 5. 2018

VIDEO: Zaponšek in Ferlin odlična proti Škofjeločanom

Tretjo zmago v Ligi NLB za prvaka so rokometaši Gorenja Velenja dosegli proti zasedbi Urbanscapea Loke, ki so jo ugnali z 29:26. Levji delež k uspehu sta pristavila vratarja Rok Zaponšek in Klemen Ferlin, ki sta skupaj zbrala 17 obramb.
Preberi več
16. 5. 2018

Rokometaši obiskali MO Velenje

V soboto ob 19. uri člane čaka zadnja domača tekma v sezoni. Ker si proti Riko Ribnici, s katero se borijo za končno drugo mesto, želijo bučne podpore, bodo v tem tednu opravili kar nekaj obiskov, s katerimi bodo skušali na tribune privabiti čim več navijačev.
Preberi več
16. 5. 2018

FOTO: Kadeti pred zaključnim turnirjem klonili proti Ormožanom

Kadeti Gorenja Velenja, ki so si že pretekli teden priigrali uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice, so na zadnji tekmi polfinalne skupine B doživeli poraz. Na tekmi, katere razplet ni mogel spremeniti ničesar, so izbranci Saše Mijatovića morali priznati premoč s 23:24. Slednje borbe za medalje čakajo ta konec tedna na OŠ Stična. V polfinalu se bodo v soboto ob 18. uri pomerili z domačim SVIŠ-em iz Ivančne Gorice.
Preberi več
Osa pika