Show menu

Novice

14. 9. 2019

Ose na prvi domači tekmi boljše od Krkašev

Varovanci velenjskega trenerja Zorana Jovičića so v soboto odigrali drugo tekmo državnega prvenstva in z odlično igro v drugem polčasu s +7 premagali rokometaše Krke.
Preberi več
12. 9. 2019

Prva domača tekma in priložnost za prvi dve točki

Rokometaše Gorenja Velenja v soboto čaka nov obračun v domači Ligi NLB. Velenjčani so v prvem krogu morali priznati premoč rokometašem iz Škofje Loke, sedaj pa jih na prvi domači tekmi čaka nov težak preizkus. Pomerili se bodo z ekipo MRK Krka, ki je lansko sezono osvojila Superpokalni naslov.
Preberi več
8. 9. 2019

Dve točki ostali v Škofji Loki

V soboto so velenjski rokometaši odigrali prvo tekmo Lige NLB v novi sezoni. Na domačem terenu je bila s 27:25 boljša ekipa Urbanscape Loka.
Preberi več
5. 9. 2019

V soboto se za ose začenja državno prvenstvo

Pred velenjskimi rokometaši je prva tekma Lige NLB v sezoni 2019/20. Varovanci Zorana Jovičića se v soboto odpravljajo na težko gostovanje k ekipi Urbanscape Loke.
Preberi več
3. 9. 2019

Dobili nasprotnike v drugem krogu kvalifikacij Pokala EHF

Velenjski rokometaši bodo letošnjo evropsko sezono pričeli v drugem krogu kvalifikacij Pokala EHF. Nasprotnike so rokometaši Gorenja dobili v soboto, ko sta se pomerili srbska Metaloplastika in turški Bešiktaš. V skupnem seštevku je bila boljša ekipa Metaloplastike, ki se bo v drugem krogu kvalifikacij pomerila z Velenjčani.
Preberi več
2. 9. 2019

Na novinarski konferenci predstavili cilje za prihajajočo sezono

V ponedeljek je v prostorih Vile Biance potekala novinarska konferenca Rokometnega kluba Gorenje Velenje ob začetku nove sezone. Na njej so svoja pričakovanja ter poglede na osveženo velenjsko ekipo predstavili glavni trener Zoran Jovičić, kapetan David Miklavčič, direktor Janez Gams, Matic Verdinek, ki je osvojil nagrado za najkoristnejšega igralca in najboljšega strelca minule sezone ter Emir Taletović, ki je postal najboljši vratar sezone 2018/19.
Preberi več
31. 8. 2019

Celjani boljši na uvodni tekmi sezone

V petek se je v športni hali Slovenj Gradec začela sezona 2019/20. Na superpokalni tekmi so se pomerili rokometaši Gorenja Velenja in Celja Pivovarne Laško, na kateri so bili boljši slednji s 25:23.
Preberi več
28. 8. 2019

V petek za superpokalno lovoriko s Celjani

Za rokometaši Gorenja je dober mesec priprav, sedaj pa jih čaka prvi pravi preizkus. Po devetih odigranih pripravljalnih tekmah in petih tednih napornih treningov bodo varovanci Zorana Jovičića novo sezono otvorili s superpokalno tekmo.
Preberi več
28. 8. 2019

Druženje z otroci in podjetjem Makom

V ponedeljek je imela članska ekipa Rokometnega kluba Gorenje Velenje prav poseben trening. Obiskalo jih je namreč podjetje Makom, kateri so pripeljali mlade nadobudneže, da se pridružijo izkušenim osam na treningu.
Preberi več
26. 8. 2019

Osice z odličnim rezultatom iz Tatabanye

Kadeti in starejši dečki A rokometnega kluba Gorenje Velenje so se minuli vikend udeležili mednarodnega turnirja Kanyo memorial v Tatabanyi. Kadeti so dosegli odlično prvo mesto na turnirju, starejši dečki A pa dodali tretje mesto k zelo lepemu uspehu velenjskega kluba.
Preberi več
Osa pika