Show menu

Novice

25. 11. 2022

Zanesljiva zmaga os proti Dobovi

Velenjske ose so se po zanesljivi zmagi nad Dobovo veselile novih dveh točk v Ligi NLB. Nova preizkušnja čaka črno-rumene že v sredo, ko se bodo na derbiju kroga pomerili z ekipo Trima.
Preberi več
25. 11. 2022

Velenjčani zopet proti Dobovi

Rokometaši RK Gorenje Velenje se bodo v petek, 25. novembra že drugič v tem mesecu srečali z ekipo RK Dobova. Deseti krog Lige NLB bo na sporedu v petek, 25. novembra ob 20.00 uri v Rdeči dvorani.
Preberi več
19. 11. 2022

Ose do novih točk v državnem prvenstvu

Ose so se po odličnem začetku tekme, na koncu veselile zmage proti RD LL Grosist Slovan z rezultatom ... in novih dveh točk v državnem prenstvu.
Preberi več
19. 11. 2022

Velenjčani v soboto gostujejo pri Slovanu

Rokometaši Gorenja Velenja bodo v soboto, 19. novembra gostovali pri RK LL Grosist Slovan.
Preberi več
19. 11. 2022

Za osicami uspešen teden

Mlajše selekcije Rokometnega kluba Gorenej Velenje so v preteklem tednu zabeležile štiri zmage. Starejši dečki A, B in kadeti so se zmage veselili proti vrstnikom iz Celja, mladinci pa so uspešen teden okronali z zmago v Izoli.
Preberi več
13. 11. 2022

Črno-rumeni do nove zmage v Ligi NLB

Po napredovanju v tretji krog Evropskega pokala in osmino finala Pokala Slovenije, so velenjski rokometaši v domači dvorani slavili tudi v državnem prvenstvu. Ekipo iz Kopra so premagali z rezultatom 34:26.
Preberi več
8. 11. 2022

Razpoloženi Velenjčani do osmine finala Pokala Slovenije

Velenjske ose so se uspešno podale v boj za ubranitev naslova Pokalnih prvakov. V šestnajstini finala so varovanci Zorana Jovičić slavili proti RK Dobova z rezultatom 33:24 in se uvrstili v osmino finala.
Preberi več
8. 11. 2022

Velenjčani dobili nasprotnika v 3. krogu Evropskega pokala

Rokometaši Gorenja Velenja se bodo v tretjem krogu Evropskega pokala pomerili z ekipo RK Partizan. Tekmi bosta na sporedu 3. in 10. decembra.
Preberi več
5. 11. 2022

Ose v Bregenzu do zmage in napredovanja v naslednji krog Evropskega pokala

Velenjski rokometaši so se na povratni tekmi Evropskega pokala v Bregenzu veselili zmage in napredovanja v 3. krog Evropskega pokala.
Preberi več
4. 11. 2022

Rokometaši Gorenja Velenja v soboto za uvrstitev v naslednji krog Evropskega pokala

Varovanci Zorana Jovičića se v soboto podajajo v boj za napredovanje v naslednji krog Evropskega pokala. Na povratno tekmo bodo Velenjčani vstopili s prednostjo treh zadetkov, ki so si jih priborili na prvi tekmi v Velenju.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se