Show menu

Novice

18. 1. 2022

Intervju: Matic Ravnikar

Matic Ravnikar je svojo rokometno pot začel v rokometni šoli Sebastjana Soviča, nadaljeval v RK Slovenj Gradec, danes pa uspešno brani črno-rumene barve. Osemnajst letnik, ki igra za mladinsko in člansko ekipo Gorenja Velenja je eden izmed najbolj perspektivnih rokometašev našega kluba.
Preberi več
10. 1. 2022

Najmlajši zopet na igrišču, starejši dečki B s suvereno zmago do napredovanja

V preteklem tednu sta bila na sporedu dva turnirja za najmlajše rokometaše in tekma starejših dečkov B. Starejši dečki B so se v Velenju veselili nove zmage in napredovanja v naslednji krog tekmovanja.
Preberi več
9. 1. 2022

Intervju: Jaka Kamenicki

Jaka Kamenicki je osemnajst letnik, ki s ponosom nosi kapetanski trak mladinske ekipe Gorenja Velenja. Rokomet je začel trenirati v 2. razredu na krožku v osnovni šoli, rokometnemu klubu Gorenje Velenje pa se je pridružil pri desetih letih.
Preberi več
5. 1. 2022

Intervju: Tarik Mlivić

Med mlade in perspektivne rokometaše, ki trenirajo in igrajo v RK Gorenje Velenje sodi osemnajst letni Tarik Mlivić. Nosilec igre pri mladincih in član prve ekipe aktualnih državnih prvakov iz leta v leto dokazuje, da bo v prihodnosti spremljanja vreden rokometaš.
Preberi več
4. 1. 2022

Velenjčani pričeli s pripravami na drugi del sezone

Rokometaši Gorenja Velenja so se v torek, 4. januarja, po nekaj tedenskem premoru zbrali v Rdeči dvorani. Velenjske ose so, v okrnjeni zasedbi, začeli s pripravami na drugi del sezone 2021/2022.
Preberi več
3. 1. 2022

Intervju: Marko Oštir

Marko Oštir, ki trenutno deluje kot trener mladincev in koordinator mlajših selekcij, je bivši rokometaš. Leta 2009 je z rokometnim klubom Gorenje Velenje osvojil državni naslov, leta 2004 pa je igral na olimpijskih igrah v Atenah in z RK Celje Pivovarna Laško osvojil EHF ligo prvakov.
Preberi več
29. 12. 2021

Aleks Kavčič se v novem letu seli na Hrvaško

Borben, vztrajen in tekmovalen. V teh treh besedah se je ob prihodu v Velenje opisal Aleks Kavčič, 25-letni Škofjeločan, ki je leta 2018 svoj domači klub zamenjal za Gorenje Velenje. Po treh sezonah v črno-rumenem dresu, se je najboljši igralec Lige NLB v pretekli sezoni, odločil za nov korak v svoji karieri.
Preberi več
21. 12. 2021

Dve osi vabljeni na priprave za evropsko prvenstvo

Po zaključenih klubskih obveznostih se za rokometaše začenjajo priprave na Evropsko prvenstvo, ki bo januarja naslednje leto na Madžarskem. Med igralci, ki jih je selektor Ljubomir Vranješ povabil na priprave sta tudi dva predstavnika RK Gorenje Velenje, in sicer Aljaž Panjtar in Tilen Sokolič.
Preberi več
20. 12. 2021

Koledarsko leto 2021 uspešno zaključile tudi mlajše selekcije

Koledarsko leto 2021 so zaključile tudi vse mlajše selekcije RK Gorenje Velenja. Vse selekcije po prvem delu sezone zasedajo najvišja mesta, kar so si prislužila z dobro igro.
Preberi več
17. 12. 2021

Velenjčani leto 2021 zaključujejo z zmago v državnem prvenstvu

Rokometaši Gorenja Velenja so na tekmi 13. kroga gostili ekipo RK Slovenj Gradec 2011. Po izenačenem prvem polčasu, so velenjske ose na koncu zanesljivo slavile. Končni rezultat 34:28 je z zadetkom s črte sedmih metrov postavil 18-letni Tarik Mlivić.
Preberi več

Prijavi se na e-novice

Prijavi se